This page looks plain and unstyled because you're using a non-standard compliant browser. To see it in its best form, please upgrade to a browser that supports web standards. It's free and painless.

ХОРОСКОПСКИ ЗНАК - РИБЕ

МУШКАРАЦ – осећајни су и доброћудни као деца и воле сваку игру у којој има неки узвишени циљ. Пријатељства склапају већ у младости и увек их памте. Воле музику и песму и уопште уживају у музици. Велики утицај на њихову будућности има живота средина у којој су одрасли и чије су карактеристичне особине утицале на формирање њиховог става према друштву. Пуни су доброте, племенитости и оданости према пријатељима, а међу њима убрајају и оне који то не заслужују. Поседују одлично памћење што им много користи у раду. Не желе да се истичу иако пуно доприносе својим радом. У раду су уредни и сваки неред их узрујава и мучи. Због своје педантности не жели да неко позајмљује њихове ствари па их многи сматрају шкртицама, али они то нису. Посао их привлачи и сматрају га основом за живот пуно доприносе својим радом. Њихов рад искоришћавају други и због тога много пате, али своју патњу јавно не исказују. Превише су сромни и ћутљиви па им је потребна подршка да се за своја права боре. Утицај жена на њих је велики, аи нису папучари. Хармонија у браку је за њих светиња, а за то им највише одговарају особе рођене у знаку Рака, Девице и Шкорпије. У младости имају доста тежак живот због материјалних недаћа, али касније се издигну и постану имућни. Тиме се не задовољавају. Велики део свог живота посвећују друштвеном раду.

ЖЕНА – лепог тела и прекрасног духа. Духовно узвишена и савршена. Префињеног укуса, велики је критичар који одмах осети искреност од неискрености. Воли малена и посебно одабрана друштва и избегава нагла познанства. Према пријатељима осећа симпатију, а има их мало па о њима све зна. Ништа од ње није скривено. Старије особе су јој драже јер је њен духовни живот снажан и тражи равноправне партнере. Не подноси неозбиљност, раскалашеност и разузданост. По осеањима је маштовита и романтична уметница и емотивна и страствена љубавница. Ако је животни позив веже за уметност, као глумица или песникиња ће постићи испуњење својих снова. Поседује велики осећај одговорности и њен рад не дозвољава критике и исправке. Свесна је своје снаге, али и поред свега тога не може да живи сама. Љубав према вољеном човеку је за њу светиња, али ту доживи велико разочарење али га у себи прикрије иако пати. За своју децу се бори и ствара и за њих јој ништа није тешко. Много се жртвује, а за своју муку не тражи награду. Срећна је малим признањем и једним хвала. Не подноси да зависи ни од кога са економске стране и то јој ствара низ потешкоћа.

Срећни бројеви су 2, 7 и 8

Срећни дани су уторак и недеља

Бела боја је њихова

Autor ivanaavon, 03 Jun 2017 10:19 | Generalna | Dodaj komentar (0) | Permalink | Trekbekovi (0)

ХОРОСКОПСКИ ЗНАК - ВОДОЛИЈА

МУШКАРАЦ – је пријатан, духовит и због тога углавном радо окружен пријатељима. Воли забаву и никада не мери своја уживања новцем који је потрошио. То га додводи до ситуације да нема новац али га врло брзо створи. У младости се истиче напредним идејама и својим сталним и упорним тражењем нечега тако да ће духом бити немиран и неспокојан. Пун је идеја како променити свет. Оптерећен је дужностима и обавезама које надмашују његову снагу, проводи скоро цео живот у истраживачком раду и чак више на корист онима који га као сарадници окружују него себи. Дозиви многе неправде али се његова осећања не оптерећују мржњом и жељом за осветом. Племенит је, алтруиста, пун хуманости и склоности за опраштање нанаетог зла. Поседује природан дан да већ при првом сусрету са непознатом особом може оценити њене лоше и добре особине, њен карактер, њене намере и одвојити сваку истину од лажи. За свој огроман и користан рад никада није награђен правом и достојном наградом. Добија признање тек када оде из своје средине јер се тада осети његов велики значај и губитак због одласка. У животу проживи неколико тешких тренутака, али као да их он унапред осети. Они који га познају сматрају да је видовит јер много пута погоди шта ће се догодити, нарочито ако се тиче њега самог. Горд је. Зна своје вредности. Упоран је у тражењу својих права и награда за заслуге. Воли славу и похвалу, али зато мрзи лицемерје. Много полаже на свој физички изглед и воли жене, али нигде није сталан са осећањима. Као глава породице преузима већи део брига на себе.. за своју жену је главни ослонац, искрен пријатељ и незан љубавник. Он је брижан отац и учитељ за пример.

ЖЕНА – је од детињства ведра и весела особа. Младост јој пролази у потрази за идеалом и племенитом циљу за пут кроз живот. По души је уметник, песник, сликар и све је одушевљава. Она је прави представник савремене жене. Велики је идеалниста, темпераментна је и маштовита. Поседује изразит смисао за одабирање модерног, лепог и стилски укомбинованог према захтевима времена и ритму живота који живи. Радознала је и све је занима, па била то и неважна, малена ствар или догађај. Било када да се уда, за њу је увек рано јер има дух младости који се тешко прилагођава проблемима и дужностима брачног живота. Окове љубави жели спојити са слободом или још тачније љубити али бити слободна. За срећи+у у браку тражи јасније доказе од пажње, поклона и лепих речи. Темпераментна је и за њу кажу да је жива ватра. Ако је искрено вољена постаје најбољи животни пратилац свог можа. Експлозивна је и много пута плане пуним замахом своје љутине и тада је се треба клонити јер не подноси да јој неко противуречи у расправи. Брзо се охлади и тада је бољ него што је била пре него што се наљутила. Од ближе родбине доживи неразумевање и то даје горчину њеном браку и срећи.

Срећни бројеви су 6, 7 и 9

Срећни дани су петак и субота

Смеђа је њихова боја 

Autor ivanaavon, 02 Jun 2017 10:23 | Generalna | Dodaj komentar (0) | Permalink | Trekbekovi (0)

ХОРОСКОПСКИ ЗНАК - ЈАРАЦ

МУШКАРАЦ – је сналажљив. Поседује инзванредне интелектуалне способности и неограничену жељу за занањем. Упоран је истраживач и пажљив посматрач, својом марљивошћу и стрпљењем постиже циљеве о којима други само маштају. Посебно цени новац и у стању је да га заради зато што рихвата сваки посао. У томе је некада неопрезан јер се превише поверава пријатељима. Дарежљив је али сваком поклону процени вредност и воли да му се једнаком мером узврати. Нема много пријатеља, али оне које сматра пријатељима онда је то за њега дубока и трајна веза. Таква верност према пријатељима га много пута опече. Храбар је и не боји се никаквих претњи, а када напада тои онда долази без великих и дугих полемика и свађа. Не прича пуно, али пуно ствара, пун је снаге и енергије. Није расипник и најтежи осећај му је бити материјално необезбеђен опод старост што он и неће бити. Није тврдица ни шкртица, пре би се за њега могло рећи да је превише дарежљив па многе одлуке доноси срцем. Мрзи лаж и хвалисање, али само онда када нису у питању жене. О њима има посебно гледиште. Воли жене. Пуно им обећава, мало оствари и на све то се смеје. Љубавну бол не признаје и некда је тиранин. Ипак поред свега тога, свиђа се женама и оне га воле. Авантуре крије као змија ноге и тешко је знати његов приватни живот. Од свега тога издаваја брак. За добробит своје породице је спреман да се жртвује. Највише му одговарају особе рођене у знаку Бика и Девице.

ЖЕНА  - је допадљива, лепе грађе и отвореног лица. Њене очи су огледало њеног срца и то не може да сакрије. Воли друштво и забаву. Склона је да опрости ласкавцима, али зна да заустави оне који се занесу. У забави се зна занети, али никада не губи главу и сва дела су јој у вези са мозгом и по њеној вољи. Оговарања не подноси, а не који су јој непријатељи увек надвлада и постиди. Њени погледи се односе на живот пун оптимизма па свима који је окружују подиже морал и снагу. Није осветољубива и много пута особама које су јој драге опрости за исту грешку. Амбициозна је и у размишљању је стабилна и промишљена. Нарочите се исказује у великим и проширеним пословима где се тражи организатор и добар менаџер. Свестрана је у раду и не боји се никавог посла. За њу се може рећи да шта очима види, то може рукама направити. Расипава своју енергију па је некада послови доводе до тога да одустане, али само због њене велике душевне снаге све препреке савладава. Много пута разговара сама са собом, нарочито када јој је врло тешко или врло добро. Она је тип жене која схвата мушкарце, познаје њихове слабости и жели им помоћи незаменљива је као друг и пријатељ. Родбинске везе по мужу јој доносе више брига него радости јер се од ње тражи да буде покорна, а не равноправни члан породице. Поносна је и на силу ни од кога не тражи да је воли па ће имати дота неугодних дана у животу.

Срећни бројеви су 1, 5 и 7

Срећни дани су субота и среда

Сребрна је њихова боја

Autor ivanaavon, 01 Jun 2017 10:15 | Generalna | Dodaj komentar (0) | Permalink | Trekbekovi (0)

ХОРОСКОПСКИ ЗНАК - СТРЕЛАЦ

МУШКАРАЦ – је наклоњен науци, тежи за већим образовањем и културним уздизањем. На свом путу никада не каже ДОСТА него увек само НАПРЕД. Планове за будућност прави само грубо, а детање решава када наиђу и увек их реши. Своју снагу не расипа на ситнице па га многи сматрају грубим и безосећајним, али се варају. Он је приступачан, великодушан, племенитих осећања, али то не истиче. Урођено му је да руководи радом, а од сарадника не уважава извињења ако нешто није завршено. Захтева да раде као и он, иако нису таквих способности. Некада у томе претера, али ако то увиди постане благ и осећајан. Воли науку и прати са занимањем све што она доноси. Обожава шуму, планине и све спортове који имају везе са природом. Ако му није могуће да се спортовима бави, остаје му у души вечити траг жаљења и разочарења. Највеће успехе постиже у оним пословима где се тражи планирање, командовање и доношење великих и судбоносних одлука јер га је природа обдарила да буде вођа. Сигурн је у себе и не избегава рашчишћавање неспоразума са другима. Отворено иступа, говори оштро и критикује истином у лице па му то ствара многе прикривене непријатеље. Воли жене, а жене воле њега јер их зна забавити. За њега кажу да зна шта жене мисле. У брак тешко улази јер га сматра спутавањем слободе. У браку је примеран отац и брижљив супруг, али увек захтева да буде глава породице. За брак му највише одговарају особе рођене у знаку Овна и Лава.

ЖЕНА  - је ненаметљива, мирне ћуди и оптимистичких погледа па је окружена пријатељима. Ти пријатељљи јој у младости стварају много искушењаи само њена сналажљивост и осећај да може унапред осетити догађаје, не допушта да пропадне. Умиљата је, воли племениту и искрену љубав и отворена је према свакоме. Ко то злоупотреби – никада му не опрашта. Воли да путује и у току живота често мења место пребивалишта. У младости замишља да се никада не удаје и да буде слободна као птица. У брак улази разумно па чак и превише анализира све детаље, али ако увиди лошу страну мужа сама себе теши и обмањује да ће бити све у реду. За њу се може рећи да она ситне авантуре мужа прогледа кроз прсте. Велики је обожавалац природе и прави поклоник слободе. Добар је педагог и одгајитељ своје деце, али поред свега тога доживеће разочарење од њих. Родитељи за њу много значе и дуго ће бити везана за њих. Не подноси наређивање јер је самостална и слободног духа. У свађи је љута и увек оставља ожиљке оштрог језика. Не каје се и не тражи милост ако погреши. У браку проживи много тешких тренутака, а много зла јој доносе пријатељице које то нису.

Срећни бројеви су 1, 4 и 8

Срећни дани су недеља и понедељак

 Жута је њихова боја

Autor ivanaavon, 31 Maj 2017 10:49 | Generalna | Dodaj komentar (0) | Permalink | Trekbekovi (0)

ХОРОСКОПСКИ ЗНАК - ШКОРПИЈА

МУШКАРАЦ – је праведан и поседује велике способности расуђивања доброг од лошег. Пун је скрупула и никоме свесно не наноси зло, а ако је некоме потребна помоћ – он ће је први пружити. Зна вредност новца, али за њега новац није најважнији у животу. Поседује изванредну виталност, несавладиву вољу и огромну животну снагу, а све то може усмерити према једном циљу – да осваја моћ и да влада. За њега не постоје препреке ни границе за деловање. Многи пријатељи га не схватају. Никада не оправдава своје поступке и они их понекад зачуђују и узбуђују јер све износи смело, без колебања и на оригиналан начин. Одличан је организатор и руководилац. Много пута је животно угрожен, у неком страдању или је централна личност неког скандала али никада не клоне. Његов живот је сурова борба, али без те борбе за њега живот не би имао чара. Поносан је и пре опрости материјални губитак који му неко нанесе, него увреду. Увреду не заборавља. Огроман део своје потенцијалне енергије троши на физичку љубав. Велики је заводник, а када воли – воли читавим бићем. Љубитељ је слободе и уколико му њу неко одузме или сузи, постаје отровно борбен. Уласком у брак, видно се мења. За цео свет је његов брак срећан, али он зна да то није тако, али све задржава за себе и не тражи туђа разумевања. Омиљен је код жена и више се налази у женском него у мушком друштву. Дискретан је и о његовом животу мало ко зна, а то га издваја од ширих друштвених односа.  За брак му одговарају особе рођене у знаку Рибе и Рака.

ЖЕНА  - проживи детињство са многим тешким данима и од мадости упозна борбу живота. Много пута очајава јер јој је тешко и не испуњавају јој се намере и планови па тражи помоћ и разумевање али све мора урадити сама иако јој помоћ многи обећавају. Окретна је у послу, сналажљива и брза. Посебно се истиче у оним радовима који захтевају истраивања непознатих подручја и ствари. Паметна је и познаје живот па је друштво увек радо прихвата. Воли друштво, али никада не потпада под утицајем друштва него је самостална. Тешко ју је преварити празним обећањима јер има велику животну школу. Своја обећања испуњава и даје више него што је обећала. Није похлепна за богатсвтом, али не живи у машти и фантазији. Реална је и свесна својих духовних квалитета који јој вреде више од новца. У браку не жели да буде подценјена фигура или да се њена љубав искоришћава. Захтева да се чује и њена реч у доношењу важних одлука што већином и спроведе. Не тражи сексуална иживљавања, али без нежности и искрене љубави не признаје живот. Када воли, воли читавим бићем. Не подноси да са неким дели вољеног човека. Даје све,али и тражи све. Њен тип су одважни, одлучни и ауторитативни мушкарци. Нежног је здравља и то је у животу спречава да постигне веће успехе и срећу.

Срећни бројеви су 2, 3 и 6

Срећни дани су понедељак и уторак

Црна је њихова боја

Autor ivanaavon, 30 Maj 2017 10:17 | Generalna | Dodaj komentar (0) | Permalink | Trekbekovi (0)

ХОРОСКОПСКИ ЗНАК - ВАГА

МУШКАРАЦ – поседује велики распон способности, а исто тако и мана. Способан је у схватању људи, да се саживи са њиховим проблемима и зан дати савет и пружити помоћ, али је лаковеран и многи га зато преваре јер дубоко верује у људско поштење. Посебно се истиче праведношћу и непристрасношћу у доношењу суда и оцена. Све запажа, све види. Пред њим се ништа не може сакрити. Своја деловања прилагођава према својој околини и друштву у којем се налази тако да никада не одскаче од своје средине. Одличан је говорник, духовит је са великим смислом за шалу, свестран је и културан, али у шали не зна за границе и некада оштро критикује што му погођени не опраштају. Велика страст му је путовање, пун је жеља за упознавањем најдаљих места света и ако му то није оствариво у стварности, путује у машти. Оптимиста у младости, идеалиста и јако под утицајем родитеља што оставља траг у читавом животу. Постиже велике успехе у свом раду, али при давању признања и дељења награди, све му се мери на врло прецизној ваги. Посебно воли новац па то некада прелази у шкртост. У трговини нема среће, али не допушта да га други воде па макар имао и неуспех. Није велики љубитељ жена, али у браку је веран и постојан. Као брачни друг му највише одговарају Водолије и Близанци.

ЖЕНА  - је осећајна и привлачна. Воли цвеће. За свакога има лепу реч. Умиљата је и љубазна. Свестрана је и много више даје него што прима. Није разуздана, али јој из злобе много тога преписују јер више цени мушкарце него жене. Због тога је мушкарци примају у друштво као свог друга, цене је више од других жена, а жене јој завиде и сплеткаре. Пријтеља никада неће изневерити. Пружити руку за помоћ је код ње правило стечено одрастањем. Родитељима је захвална за живот иако није добила велику помоћ за животну борбу. Иако способна у сваком послу и свесна својих способности, није уображена. Ради много и премало има времена за одмор. У раду постиже позитивне резултате и успехе јер је у доношењу одлука дипломата, а одлучна је при остваривању постављеног циља. Срећна је када добије признање за свој рад па јој то даје још већу снагу, али своја осећања крије у себи. Своју прву љубав крије и рано се удаје. У брак улази из љубави, пуна среће и полета, а свом мужу постаје неисцрпан извор оданости и љубави. Њена женственост нема граница. Углавном је брак њена лука среће.

Срећни бројеви су 3, 5 и 6

Срећни дани су четвртак и петак

Љубичаста је њихова боја

Autor ivanaavon, 29 Maj 2017 10:10 | Generalna | Dodaj komentar (1) | Permalink | Trekbekovi (0)

ХОРОСКОПСКИ ЗНАК - ДЕВИЦА

МУШКАРАЦ – је предузимљив, практичар и увек има неколико дужности које обавља истовремено. То је способан врхунски политичар, а уколико је свој рад усмерио на трговину, онда је крупни бизнисмен.  Поседује надпросечну интелигенцију којом анализира своја животна искуства. Ретко греши, али никада два пута за исту ствар. У приступу новом послу све детаљно разради и испланира и никоме не допушта да одступи од тог плана. У раду је диск+циплинован, опрезан у својим изјавама, и своја обећања везана за рад увек испуњава. Неиспуњено обећање га мучи и ствара праву мору. Посебно је способан као организатор и у стању је да уједини и усмери већи колективни рад у једном правцу водећи га до циља. Успех који постигне не истиче нити увеличава. Сматра га као нешто оправдано и нормално, управо према његовој личности и његовим способностима због чега доживљава многе нелагодности. У раду има лажне пријатеље и завидне па пуно времена троши у одбрани својих идеја. За нането зло не тражи туђу помоћ већн се сам свети. Радознао је и до сваке тајне лако дође, а зан је и паметно искористити. Често није похлепан ни лукав и за пријатеља је у стању све да чини што многи искоришћавају. Пун је осећања за туђ боп па чак и оних који су му нанели зло, жали их и када пате и заборавља увреде. Везано за осећања је веома несигуран и потребна му је помоћ коју радо прихвата. Љубимац је жена. У зрелим годинама постаје идол многих девојака. Допушта да жена има иницијативу и освоји га. У браку има размирица јер се неколико пута сазна да је превелики обожавалац лепшег пола, али све се то срећно заврши. Као брачни сапутник највише му одговарају Јарци и Рибе,

ЖЕНА  - је мудра и разумна и никада није брзоплета. Сваки свој важнији рад анализира и у стању је да донесе најбоље одлуке. Многи од ње траже савете, а њих она цени и поштује. Више пријатеља има у мушком друштву, а свако зло јој долази од такозваних пријатељица. Сви започети послови јој доносе успех уколико нису везани за сарадњу са женама. Створити свој дом, своје мало в+царство је главни разлог њеног брака. Воли управљати мужем и децом па у томе некада претерује иако се ради о ситницама. Њена уредност је изванредна па може служити као пример свима. За њен неуспех и њене боли мало ко зна јер радије плаче у самоћи него да се неком пожали. Поносна је и достојанствена, не подноси лицемерје и лажљивце. Никакво ласкање јој није драго без обрита од кога долази. Живот јој није лаган јер увек има некога на својим леђима и носи двоструки терет. Праведна је, али други према њој нису него она све то прећути и не испољава. Од живота мало осети сласти. Младост јој брзо прође и већ тада на њу падају многе дужности. Нека када размисли, а духовита је и саркастична, каже да младост није ни имала у чему пуно греши. Са материјалне стране не жели да зависини од кога и зато ради више него што има снаге. Њена болест ке главобоља.

Срећни бројеви су 4,5 и 8

Срећни дани су четвртак и субота

Плава је њихова боја

Autor ivanaavon, 28 Maj 2017 10:10 | Generalna | Dodaj komentar (0) | Permalink | Trekbekovi (0)

ХОРОСКОПСКИ ЗНАК - ЛАВ

МУШКАРАЦ – се истиче својом смелошћу и отвореношћу у раду. Све што ради жели да буде јавно и без закулисаних тајни. Реалан је и практичан. Своје циљеве усклађује са својим могућностима. Природа га је обдарила интелигенцијом, а својом бистрином из животних искустава црпи мудрост. Може управљати својим жељама и у свакој ситуацији је господар. Воли почаст и поштовање али их и заслужи. Не обазире се на оговарања, а доушнике презире и не жели се служити њима и онда када би му то донело корист. Верује људима. Свакоме пружа своје поверење, али ко га једном изневери, за њега нема оправдања. У сваком је друштву духовни вођа. Зрачи снагом, племенитоћу и достојанством. Несрећан је уколико не поседује моћ владања и ни у чему не жели бити други. Увек се бори до победе, а пораз никада не признаје. У послу је коректан и неуморан. Никада не оставља нешто недовршено без обзира колике то жртве тражи. То му ствара непријатеље, али се на то не обазире. Мана му је то што упада у велику љутину и тада је оштар и строг преко свих граница за шта му је касније жао и каје се због тога. У тим би моментима опет све дао без обзира колико би му то на штету ишло. Жене га воле и срећан је у љубави. Воли авантуре и ужива глас заводника. Склон је искреној љубави, само своја истинита осећања извргава изругивању и сатири бојећи се трајније везе јер воли слободу. За брак му највише одговарају особе рођене у знаку Овна и Стрелца. Воли децу, али му она не доносе радост. Његов непријатељ је ватра и треба је се чувати.

ЖЕНА  - је романтична и пуна живости. На њеном лицу је често осмех. Где год се појави у друштву, сви је воле. Избегава оговарање, интригу и свађу, а жеља јој је да буде окруженба истинским пријатељима у којима би однос био хармоничан и складан.  Тело јој је складно, има лепе групи и ноге. Воли да се кити како би истакла своју лепоту па некада у томе и претера. Горда је и на уврду осетљива. Тешко опрашта, али ако некада и опрости, тешко заборфавља увреду. Према правим пријатељима нема никаквих ограничења ни тајни. Од послова јој највише одговарају они у којима комуницира са пуно људи. Поносна је и амбициозна. Када нешто жели да постигне, то и оствари. У већини одлука је њена реч последња. Велики је оптимиста, има поверење у бољу будућност када јој је тешко и то јој помаже у сваладавању потешкоћа. Воли љубав и вољеног човека, али ако је преварена сву љубав у себи гуши и не показује колико пати. После раскида не обвнавља старе везе и прихвата живот као да уопште никада ништа није ни постојало, али не буде дуго сама јер не подноси самоћу. У животу јој се дешавају многи проблеми везани за породицу у којој је главни стуб и ослонац и сама их сваладава.

Срећни бројеви су 1, 2 и 7

Срећни дани су уторак и субота

Златна је њихова боја

Autor ivanaavon, 27 Maj 2017 10:11 | Generalna | Dodaj komentar (1) | Permalink | Trekbekovi (0)

ХОРОСКОПСКИ ЗНАК - РАК

МУШКАРАЦ – носи своју највећу снагу у свом разуму и снажном духу. Мисаони живот  са великим осећањем за истину и правдумного пута их одваја од проблема из свакодневног живота или их испуњава огорчењем и револтом.  Живе са својим осећањима и њихов душевни живот је затворен круг, недоступан за друге. Пуносни су и увредљиви. Осетљиви су на подсмех или иронију, а посебном духовном снагом успевају раздвојит искрене од неискрених. Тешко склапају пријатељство, али једном склопљено тешко раскидају. Иступају отворено у својој борби за исправне ставове, али слабо и тешко долазе до циља јер нису за компромисна или половнична решења. Њихов мото је  - све или ништа. Новац им није једино задовољство у раду па га никада и немају у изобиљу. Оно што имају добро знају да чувају. Имају свој циљ у животу за који се боре и увек га постижу. Њихов сентиментални  живот је побезан са превеликим жељама које је тешко испунити. Сензуални су, пуни маште, али је све то богатство њиховог унутрашњег живота који никоме не откривају. Испољавају благу нарав јер све потешкоће држе у себи. Воле да буду утешени, али од никога не траже сажаљење. У младости доживе неколико судбоносних догађаја, и ако их срећно прођу – имају дуг живот. Породица им задаје проблеме јер су им деца самовољна и противе се њиховим схватањима па морају и њихов терет носити на леђима. Пуно трпе како би сачували брак ако много пута долазе у сикушења да се разведу. Као брачни сапутници највише им одговарају Рибе и Шкорпије. У животу неколико пута стичу и губе иметак, али старост дочекују материјално обезбеђени.

ЖЕНА  - се не може похвалити срећним детињством. Велики део младости проживи у машти и сновима који се нажалост никада не испуне. Скромна је, несебична и бескрајно стрпљива. Многе потешкоће које у животу стигну, савладава ћутке и сама сноси тегобе. Живи у вечитој нади да ће добити признање за свој рад од своје деце,  али се то никада не испуњава. Напорно ради и снагу јој даје вера у бољу будућност. За њу важи правило да ће сутра бити боље. Лако се прилагоди вољи мужа и уколико је вољења – у њему види свог идола.  Углавном јој се то не испуњава.  После првих година брака доживи тешка разочарења. Ошто воли породицу и дом, она се бори за опсатан брака и онда када се љубав угаси, иако то не жели да искаже. Воли да машта и у машти проживљава све оно што жели, а живот јој није пружио. Љубавне доживљаје зна из прича јер их сама мало проживи, иако жели да је неко воли. Нема великих пријатеља ни сталног друштва јер истину каже у очи ма колико горка она била.  Пуно неугодности  и вређања прими пре него што плане, а онда се толико узруја до ивице нервног слома па се мора чувати. Њена деца су њен живот. Све оно што она никада није добила, жеље које јој се никада нису испуниле, она својој деци даје, испуњава и за њих се бори. У животу се треба пазити саобраћајних незгода, а посебно треба избегавати дуге пловидбе.

Срећни бројеви су 2,3 и 5

Срећни дани су понедељак и среда

Ружичаста је њихова боја

Autor ivanaavon, 26 Maj 2017 10:44 | Generalna | Dodaj komentar (0) | Permalink | Trekbekovi (0)

ХОРОСКОПСКИ ЗНАК - БЛИЗАНЦИ

МУШКАРАЦ - је племенитог духа и лепе грађе. Његова врата су увек отворена за сваког коме је потребна помоћ. Он је доброчинитељ и онда када нема шта да да онда пружи лепу реч која долази из срца. Он је мислилац, пун истраживачког духа, лута, буја и превире. Многи га осуђују јер не могу схватити његову ширину и величину нарочито ако га оцењују према стеченим материјалним добрима. Његово богатство је у његовој души која око себе зрачи радост, снагу и вољу за животом. Истиче се као дипломата, пун је такта и саосећања. Самосталан је, друштвен, али не мора имати пријатеље. Његова појава наводи човека да му се открива и поверава па зна многе тајне. Поседује дар прилагођавања ситуацији у којој се нађе па и другима помаже ако је ситуација тешка и опасна. Ако је некоме потребна помоћ, у њему је може пронаћи. У разговору је увек први јер је добар говорник, свестран и лукав. Лукавством се много служи у свом раду и изненађује околину богатсвом својих идеја. Воли путовати и упознавати свет, цени лепоту и права је уметничка душа. Кроз живот зна проћи као боем јер не тражи богатство. Много потешкоћа има у животу због тога што му увек недостаје новац, а много пута и врло мала свота да је има би му решила проблеме. У сваком друштву се осећа као код куће, али се нигде не веже. Воли жене и има успеха у љубави јер је по својим осећањима вечито млад. Тактичан је и  зна управљати својим понашањем и жељама. Љубав прима као дар природе. Убраја се у оне који су вечито млади, заљубљиви и склони љубавним авантурама. Ако у једној авантури нема успеха, брзо тражи другу. Ако се негде опече није огорчен него то прима као цену љубавног ризика. Брак је за њега губитак слободе па се понаша као затвореник - жели побећи. Треба га као таквог примити и схватити. Највише разумевања проналази у жени рођеној у истом знаку. Под старост је неспокојан и жали за многе пропуштене срећне дане у младости. 

ЖЕНА - лепа је и пуна женствености. Својом нежношћу и љубазножћу све осваја и куда се креће сви је воле. Уметник је по својој души, природно је интелигентна и воли све што је лепо. Због своје оштроумности и блиставог духа истиче се као саветник кога је увек добро послушати. У младости превише живи за друштво, а сналази се у сваком друштву и друштво је обожава, али и искоришћава. Са собом доноси љубав која се види и осећа у сваком њеном покрету и делу. За њу се може рећи да је светлост која вечито зрачи. Не зна казати не када је нешто моле, и ако је молба неоправдана. Због тога се много пута одриче најпотребнијих ствари за живот. Највећи успех у животу постиже ако се посвети уметности, али ће се у сваком њеном раду осећати истанчани укус и осећајност. Педантна је и уредна у сваком раду, а њен дом је њен понос. много се ангажује у раду, рад јој иде од руке, али зарада од рада исто тако брзо одлази. Пренагла је у одлукама које анализира када је већ све готово. То јој доноси много брига и тешкоћа. Нарочито мора пазити код ступања у брак јер се не удаје из идеала и младеначке љубави. 

Срећни бројеви су 5,6 и 8

Срећни дани су среда и петак

Боја близанаца је сива. 

Autor ivanaavon, 25 Maj 2017 10:09 | Generalna | Dodaj komentar (0) | Permalink | Trekbekovi (0)

ХОРОСКОПСКИ ЗНАК - БИК

МУШКАРАЦ - овај мушкарац је динамичан и енергичан. Пун је снаге коју неконтролисано разбацује. Воли посао који омогућава такмичење јер жели да победи, али до победе није тешко доћи. Велики је практичар, сналажљив је у решавању проблема. Његова девиза је да циљ оправдава средство. Не греши, али и када греши, то је планирано. Не постоји замисао коју он не би могао остварити и у томе му није потребна туђа помоћ и не упушта се у послове за које није сигуран да су изводљиви. У раду је тврдоглав и не прихвата туђа уверавања. Већином га води његов инстинкт који га упућује на најбоља решења тако да ни %u

Autor ivanaavon, 24 Maj 2017 10:07 | Generalna | Dodaj komentar (0) | Permalink | Trekbekovi (0)

ХОРОСКОПСКИ ЗНАК - ОВАН

МУШКАРАЦ - рођен у знаку овна је пун живот и животне снаге. То су особе пуне акције, енергичне и храбре реакције. Истичу се мужевношћу и отвореношћу. Рођени су да раде, да живе за идеју коју носе у срцу и да се за њу боре. Својомк борбеношћу постижу циљ, али никада нису окружени пријатељима. Савладавају све потежкоће које имају у животу. Њихова велика дужевна снага не допушта им да поклекну и настављају са новом борбом за нове идеале, али не понављају исти пут борбе. У свом стваралажтву су предузимљиви и проницљиви, амбициозни па се никада не ангажују за неке ситне проблеме и замисли. Срећни су само у оним акцијама које траже читаву њихову снагу, у којима изгарају.Самостални су и већ у младости траже своју срећу, без утицаја и помоћ других. Већином се рано ослобађају утицаја родитеља. Новац много цене, али тешко долазе до њега. Не бирају посао ако у њему има зараде. Нагли су и брзо плану, али се знају савладати, не и опростити уколико су увређени. Поносни су и када бране своја гледишта имају достојанствен став. Радије пропадну него одступе од својих идеја. У друштву су омиљени због своје динамике, и отворености, али зато имају и доста непријатеља. Поседују велике склоности за интелектуални рад. Добри су говорници. Воле забаву и друштво, али имају и свој властити суд о бирању друштва. У браку не признају једнакост, на верност су верни, а на неверу неверни. Воле дисциплину и ред и траже их од других, али их се сами не придржавају. Никада нису сиромажни, али нису богати. У љубавном животу су страствени, темпераментни и пуни мужке снаге, која се од њих шири као електрицитет. Њихова осећања су о сцилацијама. Воле читавим бићем, али то траје тренутак. Као брачни партнер највише им одговара особа рођена у знаку Лава. 

 

 ЖЕНА - је темпераментна и друштвена. Не пролази кроз живот затворених очију и све је занима. Пуна је живота, многи је зато осуђују јер је не схватају. Због своје динамичности и предузимљивости се истиче као добар руководилац. Своје одлуке доноси одлучно и брзо. Од потчлињених захтева послушност јер не жели да своја наређења понавља. Ако је донела погрешну одлуку, храбро преузима одговорност и не пребацује је на сараднике. Живи за идеале, свакоме би пружила помоћ и саосећала се у невољи па то многи злоупотребљавају. У љутини је нагла и много пута изгуби контролу па да маха ономе што осећа. Тада је оштра на језику и немилосрдно шиба по неправди и неморалу других. Према себи има блажи став и за многе своје поступке налази оправдање, ако их и нема. Уверена је да су жене способније од мушкараца, али то не истиче. Воли похвалу и признања за свој рад, а рад јој је тежак и нема угодан живот. Воли истину и цени лепоту, али у браку не налази разумевање и подршку. Воли мужа и своју децу, али се због несхватања много пута п

овлачи у самоћу, у саму себе, где тражи нову снагу за живот.

Срећни бројеви су 1, 2 и 8

Срећни дани су понедељак, уторак и петак

Боја црвена припада овну 

Autor ivanaavon, 23 Maj 2017 10:17 | Generalna | Dodaj komentar (0) | Permalink | Trekbekovi (0)

Старински шарени колач

Ово се не виђа на нашим столовима често па сам га из тог разлога и одабрала, али да не причам тј.пишем пуно него да ми замесимо смесу хе, хе.

 

 4 јаја одвојено умутити беланца од жуманаца, а онда их сједињене умутите. За меру користите чашу од јогурта. Остатак смесе ћемо мешати варјачом. У умућена јаја додати 1,5 чашу жећера, 1 чашу јогурта, пола чаше уља, 3 чаше брашна, 1 пециво и 2 ванилин шећера. У плех средње величине сипати половину смесе. У остатак половине додати кашику какаа и промешати. На смесу која нам је у плеху прелити смесу са какаом и кашиком цик-цак и кружним покретима мало прошарати колач, али не превише. Пећи на 200 степени 15-20 мин, у зависности од пећнице.

Толико за сада!!! 

Autor ivanaavon, 22 Maj 2017 10:34 | Generalna | Dodaj komentar (0) | Permalink | Trekbekovi (0)

Чупавци - колач м м м

Брзо, лако и може свако Laughing

Чупавци

Користити дубљи плех 25 са 30 цм. Подмазати уљем па посути брашном.

Укључити рерну да се греје док припремате смесу, на 180 степени.

Умутити три јаја док не постану пенаста, додати 200 гр шећера, 1 ванилин шећер, прстохват соли, 150 мл уља и 100 мл хладног млека. Све то умутити миксером. у смесу додати 300 гр брашна и 1 пециво па све промешати варјачом (пазите да не буде грудвица). Смесу сипати у плех и ставити да се пече док се колач не одвоји од плеха. Када је колач печен, оставити да се мало прохлади док ми спремамо фил.

У дубљи суд на јачој ватри ставити 200 грама маргарина, 100 мл млека, 1 шољу шећера и све то ставити док се не истопи и сједини уз повремено мешање. Када се све сједини, додати 200 гр чоколаде за кување и чекати да пусти први кључ. 

У тањир припремити 200 гр кокоса (који ће служити за ваљање). Претходно печен колач исећи на једнаке делове како би нам сви колачи били исти и са две кашике умакати колач по колач у фил, а потом ваљати у кокос. То је то драги моји. Уживајтееее!!! 

Autor ivanaavon, 21 Maj 2017 10:19 | Generalna | Dodaj komentar (0) | Permalink | Trekbekovi (0)

Mafini MEDENO SRCE

Moji omiljeni, a može svako da ih napravi.

Za meru koristimo čašu od 2 dl

1,5 čaša šećera, 1.5 čaša mleka (ili kisele vode), 3 čaše brašna, 1/2 čaše ulja, 1 pecivo, 1 vanilin šećer (neko dodaje i jednu sodu bikarbonu, ja to ne radim). Sve sjediniti i umutiti mikserom.

U kalup za mafine (koristim metalni) staviti papirne korpice za mafine i sipati smesu do pola korpica (da ne bi previše naraslo). U svaku tu korpicu dodati po kašiku džema ili krema (zavisi od toga šta volite, meni je džem od šljiva najbolji), a onda dodati još kašiku smese.

Staviti da se mafini peku na jačoj vatri u već podgrejanoj rerni, a u međuvremenu pripremiti preliv. 100 grama čokolade za kuvanje, 1 kašika ulja i vrlo malo vode, to staviti na vatru da se otopi, ja obično dupliram meru. Preiliti mafine i ostaviti da se dobro ohlade. Što više dana stoje, oni su ukusniji, ako se naravno ne pojedu do tada. 

Autor ivanaavon, 20 Maj 2017 12:02 | Generalna | Dodaj komentar (0) | Permalink | Trekbekovi (0)

Powered by blog.rs
Valid XHTML 1.0 Strict - Valid CSS