This page looks plain and unstyled because you're using a non-standard compliant browser. To see it in its best form, please upgrade to a browser that supports web standards. It's free and painless.

ХОРОСКОПСКИ ЗНАК - ЛАВ

МУШКАРАЦ – се истиче својом смелошћу и отвореношћу у раду. Све што ради жели да буде јавно и без закулисаних тајни. Реалан је и практичан. Своје циљеве усклађује са својим могућностима. Природа га је обдарила интелигенцијом, а својом бистрином из животних искустава црпи мудрост. Може управљати својим жељама и у свакој ситуацији је господар. Воли почаст и поштовање али их и заслужи. Не обазире се на оговарања, а доушнике презире и не жели се служити њима и онда када би му то донело корист. Верује људима. Свакоме пружа своје поверење, али ко га једном изневери, за њега нема оправдања. У сваком је друштву духовни вођа. Зрачи снагом, племенитоћу и достојанством. Несрећан је уколико не поседује моћ владања и ни у чему не жели бити други. Увек се бори до победе, а пораз никада не признаје. У послу је коректан и неуморан. Никада не оставља нешто недовршено без обзира колике то жртве тражи. То му ствара непријатеље, али се на то не обазире. Мана му је то што упада у велику љутину и тада је оштар и строг преко свих граница за шта му је касније жао и каје се због тога. У тим би моментима опет све дао без обзира колико би му то на штету ишло. Жене га воле и срећан је у љубави. Воли авантуре и ужива глас заводника. Склон је искреној љубави, само своја истинита осећања извргава изругивању и сатири бојећи се трајније везе јер воли слободу. За брак му највише одговарају особе рођене у знаку Овна и Стрелца. Воли децу, али му она не доносе радост. Његов непријатељ је ватра и треба је се чувати.

ЖЕНА  - је романтична и пуна живости. На њеном лицу је често осмех. Где год се појави у друштву, сви је воле. Избегава оговарање, интригу и свађу, а жеља јој је да буде окруженба истинским пријатељима у којима би однос био хармоничан и складан.  Тело јој је складно, има лепе групи и ноге. Воли да се кити како би истакла своју лепоту па некада у томе и претера. Горда је и на уврду осетљива. Тешко опрашта, али ако некада и опрости, тешко заборфавља увреду. Према правим пријатељима нема никаквих ограничења ни тајни. Од послова јој највише одговарају они у којима комуницира са пуно људи. Поносна је и амбициозна. Када нешто жели да постигне, то и оствари. У већини одлука је њена реч последња. Велики је оптимиста, има поверење у бољу будућност када јој је тешко и то јој помаже у сваладавању потешкоћа. Воли љубав и вољеног човека, али ако је преварена сву љубав у себи гуши и не показује колико пати. После раскида не обвнавља старе везе и прихвата живот као да уопште никада ништа није ни постојало, али не буде дуго сама јер не подноси самоћу. У животу јој се дешавају многи проблеми везани за породицу у којој је главни стуб и ослонац и сама их сваладава.

Срећни бројеви су 1, 2 и 7

Срећни дани су уторак и субота

Златна је њихова боја

Autor ivanaavon, 27 Maj 2017 10:11 | Generalna | Dodaj komentar (1) | Permalink | Trekbekovi (0)

Komentari
| lastavica | 29/05/2017 14:21 | Odgovori

Dobro napisano, samo nedostaje koji znaci odgovaraju lavici. Vazdušni i vatreni, uglavnom.

Dodaj komentar
Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs
Valid XHTML 1.0 Strict - Valid CSS