This page looks plain and unstyled because you're using a non-standard compliant browser. To see it in its best form, please upgrade to a browser that supports web standards. It's free and painless.

ХОРОСКОПСКИ ЗНАК - ВАГА

МУШКАРАЦ – поседује велики распон способности, а исто тако и мана. Способан је у схватању људи, да се саживи са њиховим проблемима и зан дати савет и пружити помоћ, али је лаковеран и многи га зато преваре јер дубоко верује у људско поштење. Посебно се истиче праведношћу и непристрасношћу у доношењу суда и оцена. Све запажа, све види. Пред њим се ништа не може сакрити. Своја деловања прилагођава према својој околини и друштву у којем се налази тако да никада не одскаче од своје средине. Одличан је говорник, духовит је са великим смислом за шалу, свестран је и културан, али у шали не зна за границе и некада оштро критикује што му погођени не опраштају. Велика страст му је путовање, пун је жеља за упознавањем најдаљих места света и ако му то није оствариво у стварности, путује у машти. Оптимиста у младости, идеалиста и јако под утицајем родитеља што оставља траг у читавом животу. Постиже велике успехе у свом раду, али при давању признања и дељења награди, све му се мери на врло прецизној ваги. Посебно воли новац па то некада прелази у шкртост. У трговини нема среће, али не допушта да га други воде па макар имао и неуспех. Није велики љубитељ жена, али у браку је веран и постојан. Као брачни друг му највише одговарају Водолије и Близанци.

ЖЕНА  - је осећајна и привлачна. Воли цвеће. За свакога има лепу реч. Умиљата је и љубазна. Свестрана је и много више даје него што прима. Није разуздана, али јој из злобе много тога преписују јер више цени мушкарце него жене. Због тога је мушкарци примају у друштво као свог друга, цене је више од других жена, а жене јој завиде и сплеткаре. Пријтеља никада неће изневерити. Пружити руку за помоћ је код ње правило стечено одрастањем. Родитељима је захвална за живот иако није добила велику помоћ за животну борбу. Иако способна у сваком послу и свесна својих способности, није уображена. Ради много и премало има времена за одмор. У раду постиже позитивне резултате и успехе јер је у доношењу одлука дипломата, а одлучна је при остваривању постављеног циља. Срећна је када добије признање за свој рад па јој то даје још већу снагу, али своја осећања крије у себи. Своју прву љубав крије и рано се удаје. У брак улази из љубави, пуна среће и полета, а свом мужу постаје неисцрпан извор оданости и љубави. Њена женственост нема граница. Углавном је брак њена лука среће.

Срећни бројеви су 3, 5 и 6

Срећни дани су четвртак и петак

Љубичаста је њихова боја

Autor ivanaavon, 29 Maj 2017 10:10 | Generalna | Dodaj komentar (1) | Permalink | Trekbekovi (0)

Komentari
| lastavica | 29/05/2017 14:09 | Odgovori

Odlično a kratko opisano sve što je važno.

Dodaj komentar
Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs
Valid XHTML 1.0 Strict - Valid CSS